Post by arsuplibiti on Feb 24, 2022 20:19:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Orbia: Tap and Relax ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Orbia: Tap and Relax IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хацк за повећање издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Orbia: Tap and Relax 2022 version ▞▞▞
Није лоше... добар је убица времена... свиђа ми се да би могло бити боље да треба више погодности
Лепо, али досадно и понављајуће.
добро је али заостаје за нашим очима
Волим ову игру, али долази до тачке у којој је у суштини немогуће осим ако не потрошите новац на посебну кожу
лепа апликација
Није тако лоше, али ме је натерало да оценим за наставак
НЕЋУ СЕ ОПУШТИТИ СВЕ ДОК НЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА МЕ ДА БУДЕТЕ ОГЛАСАМА
Добро, али... Искуство и концепт игре су добри. Константни видео снимци са рекламама као услов за наставак терају вас да пожелите да престанете да играте све време. Систем поена или награда би био много бољи.
Одлицна игрица !
Уопште није изазовно
Дајем два јер је ова игра добра, али уопште не када играм ову, мислим да је то невероватна игра, али када сам играо 3 пута писало је да отворим своје мобилне податке, тако да нисам више волео ову апликацију од оних који су желели оффлине игра 🤷♀❤
Некада сам волео игру, али сам престао да играм на неко време и, када сам се вратио на њу, игра је пукла. Не могу више да прикупим ниједно појачање и често сам добијао штит, али сада га не могу добити чак ни када сам слетео на њега. Можда ћу морати поново да урадим туторијал, али, ако је тако тешко добити чак и један штит, мислим да није вредно тога.
Одлична игра; веома фрустриран када не добијем (огласи)...
Orbia: Файна Гра Аркади bgd
Превише огласа
Забавно је бар недељу или две. После тога постаје само досадно
Губљење
Било је забавно неко време. Али превише реклама. Почео је да се понавља након неког времена. Било је забавно, али сада када је новина нестала, само је досадно. Деинсталирање.
Досадне игре гаро удо на маи ипот ХАХАХАХАХАХА
огласи! огласи! треба нам још огласа!
Orbia: Jouez et relaxez-vous Arcade dfx
Добро за време
МоаиадАдил
одлицна игра
Orbia: Файна Гра Аркади bgd
Забава за играње на почетку се претворила у комерцијалну замку за прављење новца. Разумем да морате да зарадите, али због количине и дужине огласа то исисава забаву из игре.
Одлична игра
Већ сам потрошио новац у овој игрици. Сада, очигледно, морам да платим више да бих га искористио без гласног огласа. Идите сами.
Фрустрирајуће и тешко.
Тако. Многи. Огласи...
Сама игра је невероватна, али огласи је чине немогућом за играње. Размислио бих о куповини верзије без реклама, али не са оваквом врстом агресивног оглашавања.
лепа игра, али превише реклама 😡
Слатко је, забавно & ампер; изазовно, али Сссоооооо много огласа.
Плати и играј!!!!!!!!😡😡😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😤😤
Није могуће вратити куповину. Молим те поправи! Купио сам да уклоним огласе док је била пробна верзија, али након што га инсталирам огласи се враћају.Поправите ово јер сам на Цхромебоок-у и као да исече оглас тако да не могу да притиснем дугме к као да не приказује целу ствар, дао бих му пет звездица, али пошто је тако, дајем му 1 звездицу, али када поправите даћу му 5 звездица
ако сте брзи и пажљиви, можете га ухватити. добра игра.
Превише реклама
Oddbods Turbo Run Arcade enw