Post by arsuplibiti on Feb 24, 2022 20:28:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченні дорогоцінні камені ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Дуже класна програма, як на мене Такий милий друже.
Там маньяк😟🥺😳😬🤐🤐😬😬😬😰😰😰😰😱🤯😢😢😢😢😢
Одне, яке я бачу 👀 😏 Я не фанат, і як ми будемо готові це зробити. Ви можете змінити ситуацію, щоб отримати найкращу пропозицію та отримати любов року для свого життя та телефон для початку 📱Tom EXE.? і що робити те, що ви хочете зробити для свого бізнесу, або якщо ви повертаєтеся назад і не є вашим хорошим другом, це той самий спосіб змінити свій спосіб на те, що ви хочете, щоб ваш бізнес зробив різниця у світі 🙀 Tom exe. ? Телефон?
Коли я йому чистила зуби це було круто
Це найкраща гра
Відмінний додаток. Я люблю цю гру . Імбир дуже милий. І я також дивлюся Tom & Friends... Good Game. V. Добре👍👌👌. Я рекомендую всім вам встановити цю гру. Однозначно 5 зірок 👍👌
Talking Ginger გართობა zodk
Досі не пояснюється, чому біля ока розмовляючого імбиру є майже як меблі, що (я думаю) не повинно бути там. Це непросто, коли він каже вам отримати доступ до вашої камери, а також хоче почути вас , маючи ваше аудіо. Це може бути просто непорозумінням, тому що розмовляючий Хенк та інші (крім розмовної Анжели) не мають нічого в очах. Сама гра нам в будь-якому випадку не розважальна. Я дуже стурбований «речами» на оці.
Мені дуже подобається гра. Будь ласка, створюйте більше подібних ігор. Будь ласка, зробіть це дуже швидко
Програма ужайсніша там якийсь маньяк сидіти в очах у джинджир і я закриваю камеру а мені пише будь ласка відкрий камеру😠😠😠🤯
Класна програма!!! А тим кому швидко потрібно видалити гру. :-)
Я бачу обличчя в очах..
Я бачу вікно, а ЛЮДИНА в рижих очах не завантажує це........., на замітку, ця гра також дуже нудна
зазвичай люди пишуть, що це дуже низька оцінка через страшного чоловіка та інше, але оскільки я люблю моторошні речі, я думаю, я просто крутий до цього.༎ຶ‿༎ຶ Тому що таким я був створений... Мені сподобалося моторошно речі.
На мій погляд, це найкращий колодязь, який я люблю, люблю головоломки, які я поставив п'ять зірок, тому що я люблю цю гру назавжди і назавжди, за винятком... БУВ ЧОЛОВІК В РУБИХ ОЧІХ, це нагадує мені викрадача і якось кинуло мене вимкнено, я перейшов у режим божевільного, коли побачив, що безстрашні люди грають у цю гру... якщо ти безстрашний, як я, той, хто читає коментарі, не бійся, бо це просто гра😼
Talking Ginger Rozrywka lsd
Чудова гра з кошенями і іноді дратує... 5 ЗІРОК!!!
💴
Це хороша гра, але вона дійсно вимагає грошей. Коли я хочу розблокувати зубну пасту, мені потрібно використовувати гроші, щоб їх розблокувати.
Яскраві очі були дійсно моторошними, і це мене трохи злякало, тому я видалив програму, а також це не дуже весело, це відбувається лише в одній кімнаті, на відміну від усіх інших, що говорять Тома, або інших видів ігор, подібних до цієї. в одній кімнаті і дуже нудно і якось моторошно, я не рекомендую цей додаток
гарно, мені подобається Talking ginger, тому я поставив 4 зірки,😎🐈
Напишіть це трьом іграм і не дихайте 5 сикунд і на колінах буде айфон
Я так ЛЮБЛЮ цю гру, я все ще маю її донині, і мені так весело від неї, до речі, ця гра не страшна чи щось подібне до того, як люди кажуть «Ой, у ЙОГО ОЧІ Є ЧОЛОВІК», тому що коли я зробив знімок екрана, я подивився так близько, що я нічого не бачив, ані чоловіка, ані камери (тому не вірте всьому, що є в Інтернеті.), тому я б рекомендував це на телефоні вашої дитини, комп’ютері, планшеті, ідентифікатор того, що вони мають.
Це кльова гра!!
Гра класна,тілки не можна одягати
Пішу з маменого облікового запису.Прикладення жахливе,тут маньяк педофіл!Грають у цю гру маленькі діти!Разработчики,уберіть маньяка,або заблокуйте на айфонах та на андроїдах цю гру!Удаляємо гру,подаём скарги!Некоторим звонили,або навіть убивали😓😭! Удаляйте игру!Із-за вас розробники,проподають ДЕТИ!!!😱
будь ласка, не завантажуйте цю гру, там чоловік в його очах, як розмовляючий Анжела, якщо ви завантажите цю гру, він шпигун за дитиною ВІДКЛЮЧИТЬ ЦЮ ГРУ ВАС, ДІТИ, БУДЕТЕ ВИКРАДЯТИ!
Я знаю про це. Я завантажив програму, і я був схожий на Cunfuse, багато людей кажуть «ой, там людина в очах», і багато ютуберів пробують це, тому я пробую це, якщо це реально!! Але це реально!! Попередження, не завантажуйте цю програму!
Ця гра дуже мила☺, але якась моторошна, тому що.... Коли я граю в цю гру, я почув звук, який каже, що я йду за тобою, і коли я бачу очі Джинджерса, в його очах з'являється вікно і чоловік😨😨😨😨 тому я поставив йому дві зірки, тому що Джинджер милий, коли він приймає душ. Але я не бачив... Коли я видаляю цю гру і лягаю спати, і... я почув шепіт на вухо... Я вб'ю тебе хе-хе-хе. А коли я повернуся до телефону і знову побачу гру😨😨😨 не завантажуйте цю гру😨😵
Мені подобалася ця гра раніше, я намагався дивитися йому в очі, це було нормально, коли він був мокрий, я спробував це знову, на ній щось було
Talking Ginger 娛樂 sob
Не завантажуйте дивіться йому в очі і ви побачите людину з білою маскою і вікном в іншому оці. Не дозволяйте імбиру дивитися на вас або ви дивитеся на нього, якщо ви дивитеся на нього, за вами спостерігають.
Це не може говорити довше
Супер!!!!!
Швидко набридає
Тож я грав у це, коли був молодшим, а потім видаляю його, а потім знову граю в нього, і я побачив, як телевізор чи комп’ютер, а там людина, як дивитися по телевізору чи комп’ютеру
Тягра дуже класна Мені подобається
Ця гра дуже цікава і корисна для дітей. Я дуже люблю цю гру. Тому я поставив 5 зірок
Custom Skin Creator Minecraft Hordiq kgq
Talking Ginger Zábava iygt
там в рк алі щось дивне нівякому випадку не скачуйте прощу вас😖😖🙁🙁🙁🙁🙁😖😖😖☹☹😕😕😕😕😟😟😫
Це настільки хороша гра, яку ви повинні зробити більше
Ета гра класна но дуже Довго завантажується
Чувак, ця гра страшна, ніж будь-коли... коли я і мій двоюрідний брат грали, я побачив, як чоловік простягає руку, щоб отримати мене, або щось це було моторошно.. коли я натиснув кнопку зубної щітки, я побачив щось на зразок вікна і чоловік, якого я бачив, дивився у це вікно... Я пропоную вам не грати добре, якщо ви хочете грати, а просто подивіться уважніше на очі, це завжди очі, в які ви повинні дивитися...
в мене є скріншот що там в очах мужик можу скинути вот мій нік з Інстаграм Ksusha_hrynchuk я вам скіну не качайте!!!!!!